Wat vinden anderen?

"We were so lucky to have Lars as a photographer on our wedding day! He made us feel at ease and free to be ourselves.

 

The pre-wedding shoot was great fun and we easily found spectacular natural views. Lars has an amazing talent for capturing the "the moment". You don't get formal boring photos with you and your guests standing around. Instead the pictures are natural and capture the mood and atmosphere of the big day!

 

We're so pleased with all our photos and already got a lot of positive comments from our family and friends. Lars thank you for providing a first class service!"

 

- Fred en Viktoria Hoogewerf -

Lars fotografeerde hun bruiloft"Lars is als fotograaf erg betrokken. Het was fijn dat hij uitgebreid met ons als paar besprak wat onze wensen waren. En echt keek naar wat wij wilden en hoe wij zijn. Dit heeft hij uitstekend vast weten te leggen op onze trouwfoto’s.

 

Op onze dag zelf vonden we hem kordaat. Het meest bijzondere was dat hij juist de kleine, belangrijke momentjes heeft weten vast te leggen. De kleine details die zo’n dag kenmerken. Wij zijn blij met die intieme foto’s. Precies zoals wij zijn.

 

Lars kan op het juiste moment mensen fotograferen. Soms door duidelijk te vertellen wie wat moet doen. En soms juist door zichzelf op de achtergrond te stellen. Wij denken dat iedereen zich op zijn gemak voelde met hem als fotograaf. Wij in ieder geval wel.

 

Lars is als fotograaf duidelijk, eerlijk, direct, meedenkend, betrokken, aanwezig. Soms op de voorgrond. Maar vaak juist op de achtergrond. Hij neemt de tijd voor zijn werk. Om het juiste moment af te wachten of te creëren. Altijd in de sfeer van het moment."

 

-Kim en Tom Gaasbeek-Jansen-

Lars fotografeerde hun bruiloft


"Wij hadden een hele goede ervaring met Lars tijdens een professionele fotoshoot! Lars heeft veel passie, creativiteit en oog voor details waardoor het eindresultaat prachtig is geworden. Lars is verder erg prettig in de omgang en de communicatie over en weer was dan ook prima in orde!"

 

- Erik en Mieke van der Kwast-

Lars deed met hen een familiy shoot